tirsdag den 29. januar 2013

TAK!

..for alle jeres kommentarer. Jeg elsker, at jeg får 31 tilbagemeldinger på en overskrift. Det tror jeg er mine nye blogger stil: at blogge på twittermåden.

Gu' er det da ej.

Hør lige her: inden jeg begynder at tegne og fortælle, så vil jeg sige, at jeg savner jer og at jeg da godt ved, at det her er anti-måden at blogge på og at jeg har skrevet det her 100 gange før, så nu kan det nærmest være lige meget. Omvendt. Så sker der lige nu så meget, at jeg sådan set ikke helt ved, hvor jeg skal starte. Skal jeg fortælle jer om min træning, mine nye alt for store skulder-muskler, at jeg har spist æg til morgenmad, at Jeppe på en faretruende måde begynder at minde mere og mere om mig, at Kasper simpelthen er blevet så stor, at man ikke fatter det, at jeg havde en fantastisk dejlig jul, at jeg skal ind og opleve Eddie Izzard til foråret, at jeg, i mit 39. år har taget en moden beslutning, at der kommer til at ske dingen und sachen her i 2013?

Jeg tror faktisk det er alt for grænseoverskridende, og at jeg muligvis synes det er bedst at lægge meget blødt ud med at poste et link til min seneste klumme i 24 Timer. Den handler om træning, om en ny bog (ikke min), om træning, og om at vi kvinder stadig lyver om vores vægt.

Ik´? Er det ikke det vi gør?

Blødt. Lægge blødt ud.

Her er klumme   


...hvis overskrift passer utrolig godt til den foregående klummes overskrift. Fnis. 
1 kommentar: