tirsdag den 29. januar 2013

Farvel iPhone - Hej SONY Xperia

Jeg er inkarneret Apple elsker. Havde jeg pengene til det, så var ALT mit elektronik noget med iIndsæt selv. Uh, en sucker for deres design, og deres logik og historie. Min hjerne kan li' det. Alligevel var jeg virkelig sent ude i forhold til at få en iPhone. Og jeg købte ikke engang den dyre og nye model. Næ, her i huset er vi brugere af en iPhone so last-last season, nemlig 3'eren.
Jeg har elsket den og været forelsket i den siden første berøring - og alligevel er jeg blevet noget så røvrendt. Den første gik i stykker efter en måned, hvor højtaleren gik i crashede. Den anden havde store kvaler med at tillade mig at bruge home-knappen og den tredje er nu lige fucket op med softwaren. Hey Apple, hvordan synes I selv det går? Det er sguda skide irriterende.

Derfor har jeg gjort noget så grænseoverskridende som at sætte mit SIM kort i en SONY. Gisp! Xperia. Mere Gisp! Eller her skulle jeg måske allerede bringe en rettelse, for sådan en fætter bruger mikro SIM kort, jaja, helt moderne er den.
Jeg har brugt den i en uge, og jeg føler mig utro, når jeg løfter den og tænker at det er meget rart at den vejer det samme som en fjer. At den ikke er SÅ ulogisk at bruge og at den tager nogle virkelig virkelig skarpe billeder. At dens ringelyd er noget mere behagelig, og at dens sms lyd er noget mere behagelig, hvis man er et lydfølsomt rad som mig. At man godt kan tabe den ned på noget is med et lag af slush-ice ovenpå, uden der sker noget. At man godt kan give den til ungerne uden at man skal få dårlige nerver over at forsikringen ikke dækker: barn-VILLE-låne-tlf-og-nu-er-glasset-smadret. Ups.

Her er en lille billede serie af livets gang i Lillelund? Lidenlund? Lidelund? Liderliglund? Okay det er fra Vejle. I weekenden.

Og ét fra den elskede Flyvergrill på Amager. Kasper fandt sit sejeste håndtegn frem: horn. Klart det er er det sejeste-swag.

Ja, det er et sponsoreret indlæg. Ja, jeg ville skrive hvis jeg fandt den aldeles upassende. Ja, det er en ægte holdning. Ja, det er stadig skidegode billeder.

Såmænd findes der også en Facebookside. 

2 kommentarer:

  1. Jeg fik min første smartphone for ca. 1 år siden (Sony Xperia Arc) og jeg elsker den. Særligt det fede kamera. Jeg ejer ikke selv nogle produkter fra Apple. Jeg har absolut intet imod dem, men jeg har omend svært ved at forstå hypen omkring dem. Indrømmet... designet er lækkert, men det er prisen immervæk også, og så er det jeg bliver nærrig.

    Lidt interessant og tankevækkende læsning:
    http://www.information.dk/316487

    ... og så håber jeg at jeg ikke bliver lynchet nu :)

    SvarSlet