mandag den 5. november 2012

Update

Jeg findes. Måske er I ligeglade, men hvis ikke, så findes jeg. I virkeligheden. Og på Instagram og på Facebook. Jeg er nok mest på Facebook. Lidt mindre på Instagrammas og så ikke helt så meget her.

Så hvis du synes, kan vi godt være Facebookvenner i stedet for blogvenner.

Det er sært med bloggen ikke. For jeg elsker jo at skrive. Og især til jer. Men der er så lidt tid, og når jeg så sætter mig ned og vil skrive har jeg det som om jeg står i en tom kirke og råber: 'dææ-ååh'. Et skørt billede at komme til at tænke på, når nu internettet ligesom er online no faces at all projekt, medmindre jeg begynder at Skype blogge...hvordan man så gør det??

Anyways....er det ikke et irriterende ord? Det synes jeg. Men jeg bruger det tit. Det skal på listen over do less.

Jeg er stadig lidt mast efter den sidste tids ramasjang. Jeg ved ikke. Det er som om, at mine to-do lister er alenlange og mine hverdage føles som om, at jeg hele tiden er nødt til at tømme en opvaskemaskine, før jeg kan gøre noget andet. Eller sætte en vask over. Eller rydde op. Must. Find. Rengøringshjælp. Har fundet en faktisk. Skal bare lige ringe til ham. Fucking Sisyfos.

I dag er det mandag og det har pisset ned stort set hele dagen. Grå og kedelig. Men jeg har haft en god dag. En dag, hvor jeg kommer i tanker om alt det jeg havde glemt at jeg syntes var sjovt. Kender I det? Der hvor man kommer i tanker om alle mulige situationer, som var skideskægge. Det som gør, at man griner over hele femøren.

Jeg har fx. en ting med at sige at jeg hedder Britney Spears, hver gang jeg er på Joe and The Juice. Så griner Hipster fyr og så smiler jeg. Så spørger han mig igen og så svarer jeg igen. At jeg hedder Britney Spears. Til sidst synes Hipster fyr ikke det er sjovt mere, og skriver Britney Spears på min ordreseddel. Og her er det jeg glæder mig hver gang. Til at han om lidt skal råbe EN SPICY TUNA TIL BRITNEY SPEARS!! Hahahahahahaha, jeg griner hver eneste gang. Alle andre gør ikke altid, men jeg gør.

Så med dette skaldede ikke-indlæg vil jeg rigtig gerne spørge dig, hvad du synes er skideskægt i din hverdag.

Hvar. Hvad er det? Fortæl...

28 kommentarer:

  1. At gå gåsegang med en og anden fremmed. De fleste synes, at det er grænseoverskridende og kan ikke finde en grimasse, der vil passe. Mig. Jeg kan næsten ikke få vejret af grin. En dag får jeg sikkert en på låget.

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke rigtig noget jeg syntes er skideskægt i min hverdag.
    (Gud, kan man skrive det uden af lyde helt dæææ-åhhhh-agtig?)

    Min hverdag ligner din - bigtime. Der er nemlig altid en opvaskemaskine eller/og en vaskemaskine der skal tømmes eller fyldes.
    Unger der skal skiftes, unger der skal fodres, unger der skal diregeres. Jesus, listen er alenlang.

    Ønsker mig en rengøringshjælp i julegave.

    Summasumarum, jeg er nødt til at have noget mere sjov i hverdagen NU. Din "ting" er SÅ sjov...

    SvarSlet
  3. At lave "rengøringsfitness" sammen med mine teenageunger, med Kaizers på fuld hammer mod bilfælg så højt at selv støvsugeren bliver overdøvet.

    Det er virkeligt skideskægt... hvis vi alle er i det rigtigt pjattede hjørne.

    Ellers er det et helvede.

    Men under alle omstændigheder ender vi op med en tom opvaskemaskine og et rent gulv.

    SvarSlet
  4. You Go Britney. Tror jeg vil sige jeg hedder Katie Perry næste gang...mest fordi jeg ikke tror de ved hvem Bette Mitler er

    SvarSlet
  5. Tja i dag grinede jeg ihvertfald af mig selv, da jeg skulle pudse vinduerne, for jeg går ihvertfald i en anden verden, og vender flasken forkert, og fyrer et skud af lige ind i fjæset af mig selv.....godt jeg bruger briller ;-)

    SvarSlet
  6. kan man godt investere i et par UGGS uden at blive en Britney Spears klon - man behøver jo ikke vælte ind på forskellige tankestationer og købe små mængder sprut på flasker for at fuldende looket. Jeg synes de ser så rare ud. Jeg gad godt se sig bestille noget på joe and the juice : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså...jeg har da lige købt et par UGGs. Men jeg er også vild med white trash look ;)

      Slet
  7. Jeg synes det er skideskægt at klæde mig ud til temafester og leve mig så meget ind i rollen at folk begynder at undres. Sidst troede én af mine kolleger at jeg ville begynde at snave hende - men hey, jeg er jo bare en 38årig pædagog. Gift, småkedelig, totalt hetero, kone og mor til daglig. Jeg var bare klædt ud som Burt Reynolds look-a-like, og dét skal man fandeme ta´ alvorligt!

    Så synes jeg for øvrigt også det er pissesjovt at give min mand en HERRElammer på overarmen når han tror han er smart. Er det sjovt eller ondt? Der er nogle gange delte meninger herhjemme, nemli´...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er all in for herrelammere. Og Burt Look. Du SKULLE da have snavet hende ;)

      Slet
  8. Jeg holder for rødt og der holder en mand i sin bil ved siden af. Min STØRSTE fornøjelse er, at hamre klampen i bund, i det sekund der bliver grønt og frææææse afsted.
    For uanset hvor gammel manden er og hvor gammel og slidt bilen er, så er det lige sikkert, som amen i kirken, at han overhaler mig inden ret længe.
    Jeg skrupgriner på resten af turen!

    Har fået hovedrystende reaktioner fra mine mandlige venner over dette, de siger at der ikke er nogen mand der vil "nedlade" sig til at reagere på denne måde.
    Men prøv selv!! Det virker hver gang
    Hæhæ

    SvarSlet
    Svar
    1. Aaarj det trick laver jeg også. Det er skideskægt. Blev endelig ved. Og jo, mænd synes det er nederen, når man reagerer først på det grønne lys. Det gør de bare.

      Slet
  9. Der er næsten kun opvaskemaskiner i mit liv... og vasketøj. og ikke særlig meget sjov. og slet ikke penge til Joe&the juice :-( men i går var der plads til pandekager efter aftensmaden. på en helt almindelig mandag. det var ikke sjovt, men de smagte godt ;-) og ungerne synes det var en super ide!

    SvarSlet
  10. Min hverdag er også mest vasketøj og andre huslig pligter.. Må sgu prøve at lave lidt sjov i hverdagen lige som de mange sjove kommentarer her.. Tak for et god grin både til dig Annamette og alle jer andre :)

    SvarSlet
  11. Sidst jeg grinede højt og længe, var kl 2 om natten, hos gode venner, efter en del drinks, til synet af min mand der spillede Guitar Hero på PS2. Han dansede så grimt.
    Det var så sidst i sept. Vi griner for lidt hjemme ved os

    SvarSlet
  12. Uh! Uh! Uh! Annamette!!! Du´ jo trendsetter, for raken - og så er det helt vildt sundt, dét du går og gør. Jeg læste denne her artikel i dag - og kom til at tænke på dig.

    Pinlig power. Værs´go!

    http://www.information.dk/315988

    Jeg ved ikke... JEG tror det er et tegn om at jeg skal til at opføre mig mere tåbeligt i hverdagen, når jeg sådan læser det BÅDE hos dig og i Information indenfor 24 timer.

    Påtænker at klæde mig ud som tysk turist inden jeg smutter i Fakta senere på dagen. MIT die schlechte deutche sprache, natürlich. Må huske overskæg, så jeg bedre kan leve mig ind i rollen. Alt er bare nemmere med moustache.

    SvarSlet
    Svar
    1. Og hvordan gik et så Kirsten. Etwas deutch in Fakta gesprochen?

      Slet
    2. Nein, noch nicht. Aber bald will ich, garantiert! Ich muss doch der Schnurrbart (tak, Google Translate!) mitbringen...

      Slet
  13. LLLLÅÅÅÅÅÅLLLLL
    I still love you! Fuck du er sjov. Jeg vil på date med dig på den der cafe, hvor du er kendt som hende uden hår og har børn med Justin Timberlake!

    SvarSlet
  14. Jeg havde engang en ting med at fortælle alle og enhver at "jeg har 5000 hatte" og så tage et eller andet random på hovedet og erklære at "det her er den rundeste hat jeg har" om en pilatesbold eller "det her er den blødeste hat jeg har" om en kat der virkelig ikke gad sidde på mit hoved og som tak kradsede mig temmelig meget...

    Det burde jeg begynde at gøre igen!

    SvarSlet
  15. Jeg ville synes, det var skideskægt at være med dig på Joy and the Juice. Så ville jeg stå ved siden af dig, og grine når der blev råbt spicy tuna til Britney Spears og du ville grine når der blev råbt, en avokado morezella sandwich til Paris Hilton. Også ville vi kamp flirte med de unge hipster fyre:) Ellers griner jeg også ret højt, når nogen siger ordsprog forkert eller når mine venner er helt igennem pisse politisk ukorrekte. Så griner jeg højt. Jeg synes, iøvrigt du er pisse sjov:)

    SvarSlet
  16. Hahahahhaa - Du ER. Sjov. I min hverdag. Britney.

    SvarSlet
  17. Britney Spears... det gjorde min dag lidt sjovere :)

    SvarSlet
  18. Britney Spears - den var go'! Da jeg var yngre, syntes jeg det var vanvittigt sjovt at lege, at jeg var "noget indenfor filmbrancen" når jeg var i byen. Under den årlige filmfestival, var et par producere så "dumme" at tro på min veninde og jeg, som derfor kom med til den store VIP fest, og var på hyldestscenen og det hele. DET var sjovt!

    SvarSlet
  19. Der var så meget fart på min torsdag, at jeg fik sendt en ekstra kærlig sms til dagplejemoren. Den skulle min mand have haft... Og jeg opdagede det først i dag... :o)Kom sådan til at grine af mig selv. Helt alene i bilen. Det var længe siden..

    SvarSlet
  20. Tarveligt. At få mig til at fnise..højt...midt under uni-forelæsning. Nå!

    SvarSlet
  21. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet