mandag den 19. november 2012

Sort Samvittighed - Hvid Magi


Jeg har skrevet det før og jeg gør det igen: jeg er ikke overdrevet vild med teater. Lad mig ikke gå i detaljer, men hvis jeg bare siger, at jeg synes det kan være en smule anstrengt, så har jeg ikke sagt for meget.

Men. Der skete det sidste år, at min ældste veninde Lottes lillesøster skulle være med i et teaterstykke med gamle Anne Linnet sange og nårhja, så kunne jeg da godt tage med ind og se det stykke. Man havde vel stået og skrålet Barndommens Gade til et par fester eller to. Og det var jo Rikke, altså lillesøsteren, og hende vil jeg altid gerne se. Hun er fantastisk.
Og jeg vil nok sige, at da jeg sad der på de stive bænke sammen med resten af salen, så blev jeg væltet omkuld. Den forestilling er på mange måder så way out, men på den gode måde, at man sagtens kan give sig til at tude midt i det hele. Det gjorde vi sådan set også allesammen. Den er rørende.

Nu har Betty Nansen sat forestillingen op igen, og jeg har fået 2x2 billetter, til jer. Til forestillingen d. 27.11, her  i København, og bor du på Fyn eller i Jylland vil jeg sige, at den forestilling er værd at køre efter.

Skriv dit navn her inden onsdag aften kl. 21.00, hvor jeg trækker lod.

Læs mere om forestillingen her.

Damerne har også en blog.

56 kommentarer:

  1. Ja tak :-) ville da være skønt!

    SvarSlet
  2. Åhr, efter flytning og kaos trænger jeg til en god oplevelse. Jeg er klart med <3

    SvarSlet
  3. Please please please!!!
    Dem vil jeg vældig meget gerne vinde

    SvarSlet
  4. Rigtig meget gerne. Barndommens gade er MIN barndom. Ville elske at invitere min mor med :-)

    SvarSlet
  5. Det stykke vil jeg sørme gerne se!

    SvarSlet
  6. Trænger til at komme ud... Uha, det ville jeg gerne - tror desuden sidst jeg var i teatret, var da jeg gik i skole ;)

    SvarSlet
  7. Emilie F - og ja få dælen, det vil jeg gerne vinde!

    SvarSlet
  8. Jeg har det lidt ligesom dig med teater - så jeg har måske brug for en omvending?

    SvarSlet
  9. Dem vil jeg frygtelig meget gerne have fingrene i ...

    SvarSlet
  10. Min meget søde veninde har fødselsdag d. 27/11 - og det ville være den perfekte fødselsdagsgave. Træk mig;)
    Rikke, Sorø

    SvarSlet
  11. Hvis det stykke kan omvende dig, så vil jeg da helt vildt gerne se det!!

    SvarSlet
  12. Jeg er heller ikke teatertypen, men hvis du siger god for den er jeg frisk på et forsøg!

    SvarSlet
  13. Jeg elsker teater, men kommer alt for sjældent afsted. Ville elske at invitere min før-børn-gå-i-teater-venninde (nu "bare" venninden når vi får sneget et par timer ind i menageriet)på den oplevelse.

    KH
    Susanne B

    SvarSlet
  14. MIG MIG MIG! Jeg vil SÅ gerne, men har simpelthen ingen penge denne måned til andet end bleer og andet baby-basic-gear.

    SvarSlet
  15. Det vil jeg bare SÅ gerne vinde... er på barsel og har sådan brug for er lille eventyr i teateret!

    SvarSlet
  16. Det lyder rigtig fint - vil meget gerne vinde :-)

    SvarSlet
  17. Anne Linnet har fulgt mig lige så længe jeg kan huske. I min barndoms eftermiddage i (skilsmisse)familien, i min ungdoms nætter med bedsteveninde og eksistentiel krise og bare sådan lidt på alle tidspunkter af døgnet i de voksnes rækker. Og den er sikker hver gang; når bedsteveninde og jeg (så ofte som muligt) tager til Anne Linnet koncert arm i arm, er der ikke et øje tørt. Jeg er i mellemtiden (af hvad egentligt ...?) flyttet til Argentina og veninde har fået en børneflok, som gør de små mellemrum til egentid næsten ikke eksisterende. Det er selvvalgt og hun elsker det, men mand hvor er det også hård kost og jeg ville ElSKE at skrive hende en mail og fortælle hende, hvor meget jeg holder af hende og i samme ombæring sende to billetter til denne forestilling efter hende (og en ven, som desværre ikke kan være mig i denne omgang). Kh Lise

    SvarSlet
  18. ja tak den vil jeg da gerne se sammen med min mor :)
    helle@mody.dk

    Din-og-Flere-Giveaway-Her

    SvarSlet
  19. Den vil jeg så gerne se, så jeg håber jeg vinder.
    janecjensen@gmail.com

    SvarSlet
  20. Hvor ville det være stort at vinde. Count me in!
    Kh Karoline

    SvarSlet
  21. Når du ligefrem anbefaler forestillingen, så må den jo i den grad være værd at vinde. Count me in!

    SvarSlet
  22. Smider også et lod i puljen. kh. Marlene W

    SvarSlet
  23. Jeg har det som dig - er ikke altid god til teater. Udvandrede engang fra et, fordi jeg kedede mig gudsjammerligt...ok, det var så også "Jul i Nøddebo Præstegård", men alligevel. Stik mig da de billetter :-)

    SvarSlet
  24. Jeg har villet se den forestilling, lige siden jeg læste om den første gang, men kom altid for sent ud af starthullerne til at få købt billetter (og så er de desværre lidt dyre på studie-budget).

    SvarSlet
  25. unknown er forresten mig Maria

    SvarSlet
  26. JAJAJAJAJAJAJAJAJAAAAAAAA. Migmigmig.

    SvarSlet
  27. Det stykke vil jeg så gerne se! :-)

    SvarSlet
  28. ja tak til at vinde en aften i teatret!

    SvarSlet
  29. Åh <3 Navn: Johanne

    SvarSlet
  30. Mig, mig, mig please:-)

    Mail: Trinestevn@yahoo.dk

    SvarSlet
  31. Dét kunne være fedt. Kommer så sjældent i teatret.

    SvarSlet
  32. Min veninde vil brændende gerne se den. Vil fluks invitere hende, hvis jeg vinder :-)

    SvarSlet
  33. Jeg har også et YDERST anstrengt forhold til teater. Men jeg elsker tilgengæld Anne Linnet, så jeg vil da også gerne omvendes og græde lidt i flok :D

    SvarSlet
  34. det lyder som en fantastisk oplevelse!

    SvarSlet
  35. Krydser alt, hvad krydses kan:-)

    SvarSlet
  36. Jeg gad rigtig godt få en på opleveren, så jeg krydser fingre!!

    SvarSlet
  37. Jeg stiller mig glad op i rækken af kvinder der går med deres mor til Anne Linnet koncerter og gerne vil med veninder til Anne Linnet teater.
    Hilsen Katrine

    SvarSlet
  38. Ej, seriøs. Det stykke vil jeg simpelthen så gerne se. Jeg krydser fingre!

    SvarSlet
  39. Åh - ved godt at klokken er mere end 21, men jeg vil virkelig gerne ind og se den forestilling! og jeg trænger sådan til at komme ud, og jeg elsker teateret .....

    SvarSlet
  40. Måske når jeg det, selv om det er fredag... Trænger til noget way out;)

    SvarSlet
  41. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet