onsdag den 17. juli 2013

Gud Fader i skuret, Blogish #2 og vind Min Mor


27. maj står der. Det kan man så kigge lidt på. Altså datoen for det sidste indlæg jeg skrev her på bloggen. Det er alligevel rekord. Mage til mangelfuld blogging skal man lede længe efter, og jeg blogger kun lige nu, fordi jeg ikke har lukket bloggen eller agter at gøre det. Næ, i stedet begynder jeg nu at tjekke Google Analytics for at se, hvor mange læsere jeg kan få for IKKE at skrive noget.

Aj, gu' gør jeg da røv.

Jeg skrev Gud Fader i skuret, som nogle af ordene i min overskrift, men mere var der ikke i det. Jeg har ikke mødt Gud i et skur. Eller en Fader for den sags skyld. Det var mere et udtryk, som understreger det jeg vil sige. Nemlig at: HOLD DA OP, hvor er det lang tid siden, at jeg har blogget, men på den mere positive side, så er sagen den, at de virkelig cool damer, som jeg kender og en (tiny lille) smule også mig, har begået endnu et fedt og virkelig læseværdigt e-magasin. Blogish #2 har set dagens lys, og jeg anbefaler dig at stikke snuden ned i det, nu da du alligevel sidder et sted og drikker rosé og piller dig i navlen og nyder din ferie.

Så. Tag lige og klik på Blogish #2, det er totalt gratis, og der står mange ord på de sider, som jeg er sikker på vil røre dig på flere måder.

På den allersidste side kan du læse, at du kan vinde Min Mor bogen, og det er sandt. Det kan du. Læg dit navn, dit dæknavn eller det du ville ønske du hed her, så trækker jeg lod i slutningen af august. Såmænd.

Blogish #2 til dine øjne, dit hjerne og dit hjerte. Go ahead og download det og del det endelig med dine veninder.

Det er Anne fra Undreland, som har redigeret og Sidsel fra Spagat, som har designet magasinet.

Fortsat god sommer. Til dig.


29 kommentarer:

 1. Cinderella Susekone krydser fingre for en mor.

  SvarSlet
 2. Hedder Birgitte. Er den eneste i familien med et langt navn. Hvis jeg vinder, så håber jeg at min mor skriver hvorfor (!) jeg som den eneste skulle trækkes med et langt navn.
  PS. Ville hellere have heddet Rose. Eller bare Mia...

  SvarSlet
 3. Jeg hedder Helle - et navn jeg i folkeskolen delte med op til flere veninders mødre. Jeg ville meget hellere have heddet Maria eller Sofie ligesom alle de andre, i stedet for at have et "mor-navn"!

  Og så vil jeg i øvrigt meget gerne vinde den bog. :)

  SvarSlet
 4. Mit navn er Marina. Det kunne være meget hyggeligt, hvis der var en sød og traditionsrig historie knyttet til valget af det, men det var såmænd bare en af min fars kollegaer, der hed det, og det navn var begge mine forældre vilde med. Bum, Marina it is. Til gengæld er jeg ret glad for, at min navn kan udtales på alle de store sprog, uden det lyder helt tosset.

  SvarSlet
 5. Den bog lyder da super skøn.. mht mit navn Ellen så var jeg så ked af at det var gammeldags da jeg var barn... men alternativet som var Ester havde vist været værre ;-) Kathrine hed begge mine bedstemødre tilfældigvis til fornavn- men det var vist ikke derfor jeg kom til at hedde det - bliver heller ikke brugt i daglig tale....

  SvarSlet
 6. Mine forældre ville allerhelst have kaldt mig Signe. Men da min storebror hedder Anders, var de bange for at vi ville blive drillet og kaldt for Andersigne.
  Om de også var nervøse for at vores liv skulle blive som et rent Anders And blad, melder historien ikke noget om.
  I sidste ende blev resultatet at jeg hedder Kirsten og derfor aldrig får del i Joakim Ands pengetank....

  SvarSlet
 7. Det er min egen skyld at mine initialer er PMS.
  Jeg bruger aldrig mit mellemnavn, så der gik 3 år før det gik op for mig, hvorfor jeg skulle have beholdt mit pigenavn.
  PMS.
  Nu har jeg sluttet fred med det.
  Fordelen er at mine initialer altid er til rådighed når jeg skal vælge brugenavne.

  SvarSlet
 8. Liv og glade dage! : )
  (eller i hvert fald nogle dage - en gang imellem....)
  Vil møj gerne vinde din bog!
  /Liv

  SvarSlet
 9. Weeeeeee - Power Tichen her vil da så vildt gerne ha' sine august-føz'dags-fingre i din bog - Gaven jeg vil sommerkysse 46 gange - mys mys for hver en udlevet sommer, som løvinden der elsker august. :-)

  SvarSlet
 10. Jeg har såmænd bare discount-udgaven.. Ikke noget Char eller noget Lise...
  Næh jeg hedder bare Lotte....
  Hyp..
  :-)

  SvarSlet
 11. Pissefe'. Jeg hedder Mai. Det er okay. Man vænner sig til at svare 'Ja?', når folk i virkeligheden flæber et 'nej' ud i æteren, og man vænner sig til alle de freaks, der bli'r VED med at finde det utåleligt morsomt at sige 'Mig? Nå, MAI! HAR-HAR-HAAR!).

  JEG vil gerne vinde din bog.
  kh Mai med i

  SvarSlet
 12. Jeg vil også gerne vinde din bog. Der er ikke noget sjov ved hvorfor jeg hedder Karoline. Til gengæld er jeg opkaldt, og det er lidt fremskynde, at der ligger en dame på kirkegården med nøjagtig samme for- og efternavn...

  SvarSlet
 13. Ja, jeg vil også gerne være med!
  Hedder Bettina. Har aldrig kunnet lide det. Synes, det er et kedeligt navn. Og nu om dage bruges det som strippernavn, når komikere og diverse skal komme med en meeeega sjaw joke. Fedt.
  Men i USA, du. Der er det bare "a woooonderful name!" Eller det syntes damen i skranken hos Madame Tussauds, NYC, i hvert fald.

  SvarSlet
 14. Ida er navnet. Pigen uden kælenavn(e). Det fik mine søde veninder lavet om på i gymnasiet, så blev det til Babuska. ja ... jeg var ikke så berejst dengang, så jeg var ikke så 'in' når det kom til kropsbehåring. Det er jeg stadigvæk ikke, det har jeg absolut ikke tid til med en baby ... Så Babuska it is.

  SvarSlet
 15. Den bog vil jeg gerne vinde... hilsen Snullemor - det er det jeg hedder her i Blogland og derudover hedder jeg Jette ; )

  SvarSlet
 16. Vil gerne vinde bog. Kh Helle. Helle Pelle Frikadelle!

  SvarSlet
 17. øj, DEN vil jeg gerne vinde :) Er gravid og venter en pige,hvilket sætter ret meget gang i tankerne omkring mit forhold til min egen mor. VH Rikke

  SvarSlet
 18. Har her i sommerferien endelig mødt en med samme navn som mig! Katinka - og hun var teenager og gudelig smuk på sin egen måde ;)
  Jeg vil gerne vinde Min Mor :D

  SvarSlet
 19. Håber, håber, håber, håber...den skal doneres til min søster som efter lang kamp endelig er gravid med termin d. 17.11.
  Knus Sandra
  (sandra.slovic@nordiskfilm.com)

  SvarSlet
 20. Håber at heldet tilsmiler mig :-)
  Manjalindgrenhansen@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Hep - hep - hep.
  Hep på mig.

  SvarSlet
 22. Jeg hepper på mig - vil SÅ genre have den bog!!!

  SvarSlet
 23. Arhmen jeg vil altså tosset gerne vinde din bog. Og så ønskede jeg engang, at jeg hed Victoria.

  SvarSlet
 24. Den vil jeg gerne vinde!
  *Stinne*

  SvarSlet
 25. Oooog, be' om. Nu. Tak. (Og hils Vejle)
  /Signe
  signe.boejlesen@gmail.com

  SvarSlet
 26. .. Ditte fordi jeg blev træt af at hedde Heidi.. det var ligesom lidt for friskt! Forklædeklædt med rottehaler og bjergvandring..

  SvarSlet
 27. Jeg hedder Lissen. Ja den er god nok! Og jeg har aldrig vundet noget.

  SvarSlet
 28. Vil så gerne vinde den bog - ved at min mor ville eeeeeelske at udfylde den! Også med historierne om mit navn (sidsel), mellemnavn (et drengenavn!) og kælenavnene som selv nu stadig bliver brugt......

  SvarSlet