søndag den 4. juli 2010

Vi ses om lidt røvhuller


'Hvad fanden sker der med den blog', var der en der sagde til mig i går. 'Du har blogget lidt vel lidt', fortsatte hun. And yes. Men grunden kræver ikke de store Sherlock Holmes skills, man behøver bare slå under T for træt, kig een gang i monoklen og find en mor. Mig fx.

Jeg har været så træt, at jeg ikke kunne stave, eller komme ud af Netto med mere end en agurk. Fordi jeg ligesom ikke orkede at finde andet. Udover det, så er det for kedeligt at skrive om. Virkelig.

Men nu har jeg sovet 100 timer i sekundet, Jeppe og jeg har haft et break, jeg har festet, sovet ude (altså ikke hos en anden mand), og Thure har taget fuldmagten fra mig. Han har passet unger, lavet mad, og holdt mit hoved koldt, så nu, NU er jeg klar til at holde sommerferie.

Rimelig nederen indlæg. Har ikke skrevet i 60.000 år, og så 'hejhej', nu skrider jeg igen. Men det gør jeg.

Til gengæld fandt jeg dette Go-Card til jer, og lad mig ikke gå i nærmere detaljer. Jeg siger bare, at hvis I keder jer med jeres mænd og sidder i et sommerhus på Fanø med unger helt op til halsen, så kunne det være I skulle afprøve ovenstående, når de sover. Eller hvis det regner. Kan jo altid sige, at mor og far leger trillebør, hvis nogen spørger.

Der er 16 muligheder, det er 16 feriedage. Rigtig god fornøjelse.

GOD SOMMER TIL DIG, VI SES D. 1. AUGUST.

9 kommentarer:

 1. Go’ sommer, for helvede, dit røvhul! ;-) (PS: Var der egentlig ikke et eller andet link, du skulle sende mig, inden du skrider fra computeren? Er for træt til at huske hvilket ...)

  SvarSlet
 2. OG rigtig fornøjelig sommer til dig :)

  SvarSlet
 3. Tak for tippet! Men hvad sker der med den der nr. 3. på 3. række..? Stå på hænder og så en kroge-funktion...Tricky business.

  Go' ferie:-)

  /Cathrine

  SvarSlet
 4. Med den slags tips er du jo sikker på at komme med os (dine læsere) på ferie. Tak - og ha' nu en selv en kongeferie. Især når du når til den der nr. 3 på 3. række. kh A

  SvarSlet
 5. Rigtig god ferie - uden kommando og forhåbentlig med en masse søvn. Og tak for tips (omend jeg synes, at nogle af dem er lidt vel udfordrende, når ugerne siger 30+1 og vægten ca. 14+ helt ubekvemt placeret)
  NYD FERIEN!

  SvarSlet
 6. HA HA HA Anna Mette - en godt træt Mor står sgu da ikke op hovedet med manden godt op i enden.. eller? Jeg printer straks dit postkort ud... håber bestemt det bliver kedeligt i sommerhus... griner... du er for sjov... god ferie.. Kærligst fra C

  SvarSlet
 7. @ Louise: Ahem...var det noget med kage? Har glemt fuldstændig gone er det.

  @ Cathrine: Måske er der en særlig seksuel tilfredsstillelse ved denne stilling. Hvis det lykkes så skal du fortælle om det.

  @ Anette: skal da så meget afprøve nr. 3 i Sverige, der er heldigvis øde.

  @ Christina: Vær nu ikke en party pooper ;-) Sådan står jeg altid når jeg er træt.

  SvarSlet
 8. Er lige kommet hjem fra ferie på Fanø...drønærgerligt, at jeg først læser dit indlæg nu!!!
  Go' sommer til diiiiiiiiig!!!!

  SvarSlet
 9. Tror, det var noget med de boliger ude på Fælleden, kan det passe?

  SvarSlet