onsdag den 17. juli 2013

Gud Fader i skuret, Blogish #2 og vind Min Mor


27. maj står der. Det kan man så kigge lidt på. Altså datoen for det sidste indlæg jeg skrev her på bloggen. Det er alligevel rekord. Mage til mangelfuld blogging skal man lede længe efter, og jeg blogger kun lige nu, fordi jeg ikke har lukket bloggen eller agter at gøre det. Næ, i stedet begynder jeg nu at tjekke Google Analytics for at se, hvor mange læsere jeg kan få for IKKE at skrive noget.

Aj, gu' gør jeg da røv.

Jeg skrev Gud Fader i skuret, som nogle af ordene i min overskrift, men mere var der ikke i det. Jeg har ikke mødt Gud i et skur. Eller en Fader for den sags skyld. Det var mere et udtryk, som understreger det jeg vil sige. Nemlig at: HOLD DA OP, hvor er det lang tid siden, at jeg har blogget, men på den mere positive side, så er sagen den, at de virkelig cool damer, som jeg kender og en (tiny lille) smule også mig, har begået endnu et fedt og virkelig læseværdigt e-magasin. Blogish #2 har set dagens lys, og jeg anbefaler dig at stikke snuden ned i det, nu da du alligevel sidder et sted og drikker rosé og piller dig i navlen og nyder din ferie.

Så. Tag lige og klik på Blogish #2, det er totalt gratis, og der står mange ord på de sider, som jeg er sikker på vil røre dig på flere måder.

På den allersidste side kan du læse, at du kan vinde Min Mor bogen, og det er sandt. Det kan du. Læg dit navn, dit dæknavn eller det du ville ønske du hed her, så trækker jeg lod i slutningen af august. Såmænd.

Blogish #2 til dine øjne, dit hjerne og dit hjerte. Go ahead og download det og del det endelig med dine veninder.

Det er Anne fra Undreland, som har redigeret og Sidsel fra Spagat, som har designet magasinet.

Fortsat god sommer. Til dig.