mandag den 27. maj 2013

vindere af No Limits race

Marianne

Mor i haven

I  HAR VUNDET!
NO LIMITS RACE!
SKRIV TIL MIG!
NU!
INDEN ONSDAG!

annamette.fuhrmann@gmail.com

onsdag den 22. maj 2013

Kuk-kuk og noget med No Limits Race


Kære Alle Der Engang Tjekkede Ind Her På Bloggen

Jeg har haft virkelig travlt ude i det virkelige liv, og som aktivitet på bloggen passer det så egentligt bedre med et snapshot og en billedtekst. Et lysbilledeshow måske.

For fissen da. Der er ligesom for meget at fortælle, så jeg starter bare lige med det vigtigste først. At tage en gave med til jer.

Der har nemlig været rift om Det Pinke Svin i år (dragten), og jeg deltager i hele to løb, hvor ordet mudder indgår. Siden den famøse klumme om de fesne kvindeløb (no offense), så har det grebet om sig og de såkaldte spark-røv-løb er kommet på banen.

Et af dem kan du faktisk få lov til at deltage i. Kvit of frit. Jeg har 5 startnumre, som kan blive dine, hvis du lægger dit navn her inden torsdag aften. Skal vi sige kl. 20.00? Bare for at sige noget. Hvis du bliver udtrukket og vil være med, får du et løbsnummer tilsendt af mig, og så kan du selv gå ind og tilmelde gennem et link jeg sender dig. 

Løbet kan du læse mere om her, men jeg sige så meget at man kan finde perler undervejs og at det giver ekstra point, så man kan vinde en præmie. Ellers kan du tage dem med hjem og lave en perlekæde ud af dem. Okay det ved jeg faktisk ikke om man må..nåmmen det har jeg aldrig sagt. Smiley. 

Og minsandten om ikke man kan løbe mod en blogger. Se selv. 

Jeg håber vi ses. Og nej, jeg er ikke i den vildeste form, så du kommer hjem med hjertet fuld af selvtillid, hvis du skulle være til den slags. 



onsdag den 1. maj 2013

Glimmeronsdag

Mig og nogle af mine radiokolleger. Anna og Søren. Vi fejrede glimmeronsdag i dag og på min nylige kærestetur til Hamborg fandt jeg det mest glitrede jeg kunne opstøve i H&M.

Har du været med?