tirsdag den 19. marts 2013

Første dag på jobbet


I går var min første arbejdsdag i Klubben. I ved en dag med adgangskort, rundvisning i huset og her står kaffeautomaten. Her er din nye computer og hende der har slikskålene stående hedder Nina. Jørn er ham man ringer til, hvis man er fucked på teknikken, hvilket jeg noterede mig som en mulig ny tatoovering. Altså Jørns nummer.

Så var der den obligatoriske morgenmad med franskbrød og marmelade og hvor jeg helt sikkert fik fortalt for meget. Kan ikke altid styre fri taletid i en ny flok. Kender I ikke det? At man lige inden man bliver bedt om at præsentere sig, sidder og tænker så meget over, at man ikke må komme til at sige at man er seriemorder eller bare fucking hader folk der går med perlekæder, så man egentligt glemmer at fortælle noget der KUNNE være relevant at vide i en arbejdssammenhæng. I mit tilfælde om jeg overhovedet har lavet radio før.

E-n-d-e-l-i-g bag en mikrofon igen

Min første arbejdsdag var også sådan en dag, hvor vi, altså os fra Klubben, skulle ud og køre gocart med nogle kunder. Det er åbenbart noget man gør derovre på Fyn (!!), men det skræmte mig ikke, for jeg synes selv jeg kører ret godt bil, og jeg fik klart overtippet mig selv. Menmen, første heat var en direkte kopi af tegneserien om Haren og Skildpadden, som skal løbe om kap. Jeg så røven af alle tre gocarts og så trillede jeg ellers af sted, som om jeg var på søndagstur. Hej mormor. Ville gerne have været den slags mor som kommer hjem til drengene og flasher en medalje og bare er mega cool.

Mine nye søde kolleger og chefen i midten. I øvrigt kan jeg sige, at vi vandt. Klubben neglede medaljer. 1-2-3 plads...og så mig som den ABsolut langsomste. Af alle. 

Well-well, hvad man ikke har i kørsel må man have i attitude. Ja, jeg ved sguda heller ikke hvorfor jeg i en alder af 39 skal stå som en autonom idiot, men det føltes rigtigt på tidspunktet. 

Ting jeg fik sagt til min chef, som jeg med fordel kunne have ventet med til dag to:
”Jeg synes da du har en meget god røv i de jeans, den skal du være glad for?” (But why Annamette?)




mandag den 11. marts 2013

Hun prøver IKKE med bukserne på

Christina sendte mig et kjolebillede efter vores snak om at prøver kjoler med bukserne nede om knæene. Den slags gør Christina ikke, men hun skriver: "Jeg købte kjolen i går. Min veninde og jeg var så begejstrede over at jeg kunne være i den efter at have tabt 13 kilo, at hun mente, at der skulle tages et divabillede."

Så selvom Christina ikke flasher et par jeans rundt om de knæ, skal det billede på bloggen. Jamen prøv selv lige at se, hvor glad og smuk hun er. Minus 13 kg. Godt gået Christina - jeg digger dig og din indre diva!


lørdag den 9. marts 2013

Min karriere har peaket

I dag er jeg, i Politikens kultursektion, citeret for verdens kedeligste Facebook opdatering om Søren Pilmark.

Ovenover er Ditte Okman citeret for en Twitter opdatering om en hæmoride og som I ser er der et billede af Hugh Hefner.

Jeg føler kun det kan gå ned af bakke herfra.

fredag den 8. marts 2013

Så er det officielt

...at jeg er den nye Lady RadioGaGa I KLUBBEN.

Jeg sidder lige nu og udvikler programmet og jeg er allerede ved at løbe tør for worddokumenter. Som jeg tidligere har nævnt, så må I meget gerne byde ind. I må meget gerne fortælle mig, hvad for noget radio I tænder på. Hvad kan I huske og hvilket slags radio, der gør jer i godt humør?

Der er webcam, mens vi sender og det skal udnyttes. Ikke? Skulle jeg fx. demonstrere kjoleprøvning foran det kamera? Jada. Og skulle jeg sende i den pink dragt? Klart jeg skal. Men hvad mere?

Indtil da, hvis nogle af jer er ude for at prøve kjoler i weekenden, kan I så ikke tage et billede og sende det til mig. annamette.fuhrmann@gmail.com




onsdag den 6. marts 2013

Med bukserne nede

I går var jeg ude for at finde en kjole til det obligatoriske pressebilledetagning til Klubben. Altså radioen.

Og så slog det mig: jeg er da ikke den eneste, der prøver kjoler med bukserne nede om knæene vel? MED sko og støvler.
Måske er det en mor-ting, at man konstant sparer tid hvor man kan - også selvom der ingen unger er med?



tirsdag den 5. marts 2013

mandag den 4. marts 2013

Afsløring


Fra de gode gamle radiodage på P3 i Århus. Det var sommer og MEGET varmt i studiet, jar var gravid i 5. måned og svedte som en gris. 

Der var noget med en fredagsafsløring. Som ikke var, at Maren havde vundet. Men som handlede om mig. I vanlig Fuhrmann stil, så er vi naturligvis lidt bagud med den slags meldinger. Af flere grunde, som jeg ikke skal trætte jer med her.

Jeg kan bare sige at: ta-daaaa, jeg skal til at lave radio igen!!!! Klubben, en radiostation i Odense, har åbnet dørene og budt mig indenfor, og sammen skal vi have banket gang i deres formiddage. Jeg er deres nye formiddagsvært og jeg glæder mig meget. Har man een gang været forelsket i en mikrofon, så er det everlasting love, og jeg har savnet at stå der og blapre løs.

Hvornår er det fra, spørger I? Vi går i gang i april.
Kan vi høre det? Man kan høre det i radioen, hvis man bor på Fyn, og ellers kan man høre via nettet.

Og har I nogle som helst idéer til noget radio I gerne vil høre, så skriv løs. Kom meget gerne med jeres input, enten her eller send mig en mail på annamette.fuhrmann@gmail.com.

Vi skal lige om lidt have givet det hele en make-over, men indtil da, kan du finde den gennem Facebook. Jeg kan ikke få min linklove til at virke, men skriv Klubben i søgefeltet, så dukker den op. Skal nok lige få den fikset.

Godt så.

Det var det.

Så får I en anden surprise senere på ugen.

*Smiley*




fredag den 1. marts 2013

TILLYKKE!

Kære Maren

Godt fucking gået, din røvbanan, nu skal vi jo allesammen til at købe en papiravis. For helvede.

Te' løks.

Se her hvad Maren har vundet!